Kerhonohjaaja

 

Kiinnostaako sinua nuorten ohjaaminen? Haluatko 4H-kerhon ohjaajaksi?

 

Nuorten 4H-kerhot kokoontuvat aina varttuneemman kerhonohjaajan opastuksella. Kerhonohjaaja on kerhon primus motor, joka suunnittelee ohjelmat, kokoaa nuoret yhteen, opettaa taidot, pitää järjestyksen ja on se auttava aikuinen.

Kerhonohjaajalta vaaditaan nokkeluutta, sisukkuutta, vuorovaikutustaitoja, esiintymishalukkuutta ja ennen kaikkea halua toimia ja tehdä yhdessä nuorten ihmisten kanssa. Kerhon ohjaaminen on palkitsevaa ja antaa eväitä sekä sisältöä omaan elämään.

  

Kerhonohjaajana voi toimia 15 vuotta täyttänyt nuori tai aikuinen. Kerhoja on eri puolilla Ylöjärveä ja ne on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Kerhon aiheena voi olla: kokkaaminen, askartelu ja käden taidot, tanssi, liikunta, luonto, eläimet tai jokin muu aihe (ohjaajan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan).

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhonohjaajille maksetaan ohjaamisesta palkkio. Koulutamme kaikki uudet kerhonohjaajamme. Kerhokausi alkaa syksyllä syyskuun alussa ja päättyy keväällä toukokuun puolessa välissä.