Dogsitter

Haluatko ansaita rahaa eläimiä hoitamalla?

 

4H-Dogsitter on 4H-yhdistyksen kouluttama koiranhoitaja, joka ansaitsee rahaa hoitamalla koiria, yleensä omistajan poissa ollessa. Dogsitterit toimivat koirien ulkoiluttajina, ilta- viikonloppu- ja loma-aikaisina hoitajina ja joskus myös apulaisena koiranäyttelyssä tai koulutuskentällä. Kissojen ja muiden pienten lemmikkieläinten ruokkiminen ja hoito soveltuvat myös dogsitterin tehtäviksi. Eläimen hoito tapahtuu toimieksiannosta riippuen joko lemmikin omistajan tai dogsitterin kotona. 4H-Dogsitterinä toimiminen on mukava tapa harrastaa koiria, vaikka kotiin ei koiraa voisikaan ottaa.

  

Miten pääsen 4H-Dogsitteriksi?

 

4H-Dogsitterinä voi toimia 14 vuotta täyttänyt tai samana vuonna täyttävä nuori, joka on suorittanut
4H-yhdistyksessä järjestettävän 4H-dogsitterkoulutuksen. Dogsitter-koulutuksesta löydät tarkempaa tietoa täältä. Koulutuksessa opetellaan koiran perushoitoa sekä teoriassa että käytännössä. Hyödyllisiä harjoitustehtäviä on lisäksi koottu 4H-liiton TOP-tehtäväpankkiin. Näitä tehtäviä suorittamalla voi syventää tietämystään koiramaailmasta.

Dogsitterit kuuluvat paikkakuntansa 4H-yhdistykseen, joka välittää dogsittereitä koiran ja muiden lemmikkieläinten hoitotehtäviin sekä hoitaa lakisääteiset työnantajavelvoitteet.

 


Tarvitsetko hoitajaa lemmikillesi?
  

Lisätietoja dogsitter-palvelustamme löydät täältä.