Kerhokaudet:

Syyskausi 5.9.-9.12.2022

Kevätkausi 9.1.-19.5.2023


Kerhotoiminnan ohjeet

Hinta

Peruskerhot (kokki-, puuha-, liikunta- ja metsäsalapoliisit) on jäsenmaksun maksaneille / maksaville ilmaista. Jäsenmaksun suuruus on 35 € / henkilö tai 70 € / koko perhe. Perhejäsenmaksulla jäseneksi voivat liittyä kaikki samaan ruokakuntan kuuluvat aikuiset ja 6 vuotta täyttäneet lapset. Liittyminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: liity.4h.fi . Jäsen voi osallistua useampaan kerhoon lukukauden aikana. 

Kerhot joissa on erikseen kerhotarvikemaksu laskutamme kootusti syksyn alussa ja vuodenvaihteen jälkeen (tai tarpeen mukaan keskellä kautta uusille kerholaisille). Kerhotarvikemaksu on mainittu ilmoittautumislomakkeessa. Tänä vuonna (2023) maksullisia kerhoja ovat: Kauraslammen Legokerho, 4H Hevostaitotiimi ja 4H Ponikerho.

Jäsenmaksu on voimassa aina 12 kk kerrallaan liittymiskuukauden alusta lukien. Jäsenyys on automaattisesti rullaava seuraavalle kaudelle, mikäli jäsen ei irtisano sitä osoitteessa oma.4h.fi.

Jäsenten paikalliset edut

  • Ensi kesänä osa tai kaikki leirit ovat vain jäsenille. 
  • Jäsenille järjestetään myös lomilla ohjelmaa tai pop-up erikoiskerhoja. 
  • Saat ensimmäisenä tietoosi uudet kerhot, leirit ja muun toiminnan.
  • Sinulla on 4H jäsenenä aina tapaturmavakuutus 4H-tapahtumissa ja toiminnassa.
  • Jäsenenä kannatat paikallista nuorisotoimintaa, joka auttaa meitä järjestämään jatkossakin ylöjärveläisille lapsille ja nuorille vapaa-ajan ohjelmaa sekä työpaikkoja.

4H jäsenten valtakunnalliset edut näet täältä.


Mikäli lapsi haluaa lopetta kerhossa kesken kauden pyydämme ilmoittamaan siitä toimistolle ylojarvi@4h.fi tai 045 1127074, jolloin voimme vapauttaa paikan seuraavalle innokkaalle kerholaiselle.

Jäseneksi pääset liittymään klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Linkistä avautuu lomake uudelle välilehdelle, jonka täyttämällä saat jäsenyyden voimaan. Jäsenlaskut lähettävät 4H järjestö valtakunnallisesti joko liittymisen yhteydessä tai liittymisen jälkeen.

Kerhoissamme

Kerhonohjaajamme on koulutettu 4H kerhonohjaaja koulutuksella. Kerhoissa on pääsääntöisesti aina kaksi ohjaajaa.  Kerhoja ohjaavat vähintään 15 vuotta täyttäneet ohjaajat yhdistyksen henkilökunnan tuella. 

Kaikissa kerhoissa perustamme kerhon oman whatsapp ryhmän, jossa ovat mukana huoltajat, kerhon ohjaajat sekä toimiston henkilökunta. 

Ryhmässä on tarkoitus jakaa kerhon tiedotteita sekä siihen tulee ilmoittaa mikäli lapsi on sairas (vähintään tuntia ennen kerhon alkua) tai myöhästyy kerhosta.

Ilmoittautuminen

Nettiselaimella kerhot löytyvät sivun vasemmasta reunasta, josta pääset siirtymään jokaisen kerhon omalle sivulle. Kerhoihin ilmottaudutaan sähköisesti lomakkeella, jonka löydät jokaisen kerhon omalta sivulta.

Turvallinen 4H-harrastus on lapsen ja nuoren oikeus

Ylöjärven 4H yhdistys noudattaa Turvallinen 4H harrastus-ohjetta ja koulutuksissa on aina käytössä mm. Turvallisen tilan periaatteet. Voit lukea lisää ohjeestä tästä linkistä: https://4h.fi/4h-jarjesto/turvallinen-4h-harrastus/


Lisätietoja kerhotoiminnasta:

toimisto ja kerhovastaava: ylojarvi@4h.fi tai 0451127074 (parhaiten tavoitat ma-to klo 11-16)

toiminnanjohtaja ja hevostoiminta tuija.huttu@4h.fi tai 0504112388