Lyhyt kurssit (koirat)

4H Ylöjärvi aloittaa uutena toimintana koiraharraste kurssit. Kaikki kurssit pidetään ulkona osoitteessa Mikkolantie 5. (Kurssilla 3, voidaan tarvittaessa myös yksitellen kokoontua sisälläkin samassa osoitteessa.) Kaikki kurssit ovat kaksi kertaa 1,5-2h (riippuen osallistujien määrästä). Kurssit ovat tarkoitettu 13-28 vuotiaille nuorille.

Kaikkien kurssien kouluttajat ovat pitkänlinjan koiraharrastajia, joilta kaikilta löytyy kokemusta monista eri rotuisista koirista. Kaikki kouluttajat käyttävät koulutuksessa positiivista vahvistamista koiran kanssa.

Kurssille tarvitset oman koiran (tai lainakoiran), makupaloja, leluja, joista koira pitää sekä paljon avointa mieltä. Osallistuva koira voi olla pentu (vähintään 12vk), aikuinen tai seniorikoira. Koiralla tulee olla rokotukset voimassa, eikä se saa olla agressiivinen.

Sitova ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Kysymykset ja tiedustelut: tuija.huttu@4h.fi

Jos sinulla on mielessä, jokin teema koirakursseille ota yhteyttä tuija.huttu@4h.fi tai palautelomakkeella https://ylojarvi.4h.fi/yhteystiedot-2/yhteydenotto-lomake-anna-palautetta/

Kurssi 1 Kouluttaja Nonnu Jukkala

Tällä lyhyt kurssilla tutustutaan temppujen opettamiseen koiralle. Miten opetat temppuja koirallesi, minkälaisia voisi olla hyviä temppuja ja mitä arkea hyödyttäviä temppuja koiralle voisi opettaa?

5.10. 16.00-18.00

12.10 16.00-18.00


Kurssi 2 Kouluttaja Viivi Koli

Miten koira oppii? Mitä taitoja koiralla olisi hyvä olla, että arki sen kanssa olisi miellyttävää omistajasta ja muista kanssa eläjistä. Tällä lyhyt kurssilla harjoitellaan arjen kannalta hyviä taitoja (mm.hihnassa kävelyä ja erilaisiin häiriöihin siedättämistä).

19.10. 16.00-18.00

26.10. 16.00-18.00


Kurssi 3 Kouluttaja Saara Seppänen

Onko koirallesi kynsienleikkaaminen hankalaa, inhoaako se harjausta? Mietitkö pennun kanssa mistä olisi hyvä lähteä liikkeelle niin, ettei tulevaisuudessa tulisi ongelmia koiran hoitotoimenpiteiden kanssa? Tällä lyhyt kurssilla harjoitellaan hoitotoimenpiteitä sekä toisien koirien ohittamista.

7.11.  11.00-13.00

21.11. 11.00-13.00

Ilmoittautuminen

Oletko jäsen? *
Ilmoittaudun... *

Mikäli osallistuja on alaikäinen myös loppu osa on täytettävä (huoltajan tiedot):